Το λοβέρδειο θράσος

Πολλοί ήταν αυτοί που τα τελευταία χρόνια προσπάθησαν να διαλύσουν το ΕΣΥ, όπως πολλοί προσπάθησαν να διαλύσουν τη δημόσια παιδεία. Ένας έφτασε πιο κοντά στο στόχο. Ο Ανδρέας ο Λοβέρδος.

Ο κύριος αυτός, υπαρχηγός του Βενιζέλου, τις τελευταίες μέρες επιδίδεται σε μία εξοργιστικά ανήθικη επίθεση κατά πάντων για τα χάλια που ο ίδιος δημιούργησε στον χώρο της υγείας. Ο Λοβέρδος, ο οποίος εξέδωσε υπουργική απόφαση για την παράνομη και παντελώς ανήθικη παρακράτηση έως και 80% της σύνταξης ανθρώπων με ψυχικές παθήσεις, ο οποίος χαρακτήριζε ανθρώπους «απασφαλισμένη υγειονομική βόμβα» και συναινούσε στην δημοσίευση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων οροθετικών ιερόδουλων, ο οποίος φρόντισε να φέρει τα ασφαλιστικά ταμεία σε τέτοιο σημείο που κάνουν περίπου ένα χρόνο να επιστρέψουν στους ασφαλισμένους τα χρήματα που δικαιούνται, ο οποίος φώναζε λίγο πριν αλυσσοδεθεί η χώρα με τα μνημόνια ότι «δεν υπάρχει σάλιο», ο οποίος πήρε την απόφαση για την περικοπή της ιατροφαρμακευτικής δαπάνης, με αποτέλεσμα άνθρωποι που έχουν ανάγκη να μένουν χωρίς φάρμακα και να απειλείται άμεσα η ζωή τους και πάει λέγοντας.

Κι όμως έχει το θράσος να κατηγορεί τους πάντες, εκτός από τον εαυτό του. Έχει το θράσος να εμφανίζεται με το γνωστό, αυτάρεσκο και υποτιμητικό προς τους άλλους ύφους στα αγαπημένα του κανάλια και να παριστάνει την Μαρία Αντουανέτα.

Α και για να τα λέμε όλα, τον συγκεκριμένο τον ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές 40.755 άνθρωποι. Συγχαρητήρια σε όλους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: